Christus Koning 19/11/2022

Beste chirowietjes, ouders en sympathisanten

Christus Koning staat weer voor de deur en dat belooft weer spectaculair te worden!

Zaterdag 19 november 2022 zijn jullie vanaf 8u30 tot 10u30 welkom om te komen smullen van ons heerlijk ontbijt in de chirolokalen. Iedereen is welkom; mama, papa, broers, zusjes, tantes, opa’s …!

Ieder jaar is er ook een bezinningsmomentje begeleid door de leiding rond het jaarthema. Dit zal aansluitend doorgaan om 11u. Ouders en sympathisanten zijn bij de bezinning ook meer dan welkom!

Het jaarthema dit jaar is “chiro hiro’s”. Maar wat bedoelen we daarmee? Elke Chirodag opnieuw geven we het beste van onszelf en worden we stap voor stap beter op onze eigen manier. In de Chiro zitten, is als het ware een zoektocht naar je eigen superkrachten. Dit werkjaar gaan we die zoektocht allemaal samen aan! Chirohiro’s, want Chiro, daar is toch een hoek af. Het hoeft niet allemaal perfect te zijn. Een beetje speels, daar zijn we niet vies van. We mogen fouten maken en samen groeien we verder naar een betere versie van onszelf en van de Chirogroep.

Na de bezinning gaat het feest enkel nog verder voor onze leden. Zij kunnen eerst nog genieten van een heerlijke, warme maaltijd waarna ze zich dan helemaal kunnen uitleven tijdens een mega leuk spel. Bovendien krijgen ze er nog een prachtig chiro T-shirt en een lekker vieruurtje bovenop. Jammer genoeg eindigt deze spetterende dag om 17u00, maar dan kunnen jullie alleen weer huiswaarts gaan of opgehaald worden aan de lokalen.

Hopelijk zijn jullie er ook bij?!

Veel liefs,

De leiding

Wij zouden willen vragen om ten laatste woensdag 9 november in te schrijven voor dit evenement.

P.S.: de kindjes die geen volledige dag aanwezig kunnen zijn, zijn zeker ook welkom van 14.00- 17.00 in de lokalen voor de activiteit.