Vier met ons Christus Koning!

Christus Koning is weer in aantocht !!! Bereid jullie dus maar voor op een leuke en vooral kleurrijke dag.

Zaterdag 21  November 2015 is iedereen vanaf  08u30 van harte welkom voor Olé Pistolé (een heerlijk ontbijt) in de Bollaert (Koning Albert I-laan 112). Breng dus gerust mama, papa, oma, opa, nonkels,tantes en vrienden mee!!

Aansluitend (11u00) is er een bezinningsmoment. Waar ook de ouders en sympathisanten van kunnen meegenieten! Dit jaar is ons thema Chiro geeft kleur! De Chiro is het leukste en meest verrassende pretpark van de wereld! En weet je wat de topattractie is? Dat ben jij. Omdat je bent wie je bent. Zo kleur jij mee de Chiro in! En je bent niet alleen. Kijk eens om je heen. Honderdduizend andere mensen vinden net als jij de Chiro fantastisch. We vormen een kleurrijke bende en toch is geen een gelijk. Samen laten we zien hoe veelzijdig een Chiro groep is. Grijp deze kans en word nog een spat kleurrijker!
Na de bezinning kan iedereen nog genieten van een kommetje lekkere soep!

Vanaf dan gaat het feest enkel nog verder voor onze leden. Die kunnen eerst nog genieten van een heerlijke warme maaltijd waarna ze zich dan helemaal kunnen uitleven in een mega leuk spel. Bovendien krijgen jullie er nog een prachtig T-shirt en lekker 4-uurtje bovenop.
Om 17u eindigt deze mooie dag en kunnen jullie je chiro meisje weer komen ophalen in de Bollaert.
Hopelijk kunnen we u allen talrijk verwelkomen.