Inschrijfprocedure via STAMHOOFD

De inschrijfprocedure voor dit chirojaar verloopt vanaf dit jaar volledig elektronisch via de webapplicatie of app STAMHOOFD. De prijs voor dit chirojaar bedraagt 40 euro, komt er een 2de of 3de zus bij dan betalen zij 35 euro per persoon. Hierin zit inbegrepen: verzekering, koekje, spelmateriaal en héél veel plezier. De betaling verloopt ook elektronisch via stamhoofd. Je komt op onze inschrijfpagina terecht via https://chiro-bloemkine.stamhoofd.be

Hieronder wordt het volledige stappenplan weergegeven. Indien je nog vragen hebt of hulp wenst bij deze procedure ben je welkom op ons helpmoment op zaterdag 30 september in het jeugdhuis te Blankenberge. Gelieve dan uw betalingsbakje van de bank mee te brengen samen met uw bankkaart.

Indien je het lidgeld wenst te betalen met behulp van een uitpas met kansentarief; gelieve dan de optie 'overschrijving' aan te duiden.

P.S.: Naast het lidgeld zal ook de inschrijving voor een weekend of kamp via stamhoofd verlopen, houd dus goed je inloggegevens bij!