Activiteiten tippers 16/02 en 22/02

Lieve tippers en ouders,

Op zondag 16 februari is het TITODAG! Dit is een evenement georganiseerd door het gewest, waar verschillende tippergroepen zijn uitgenodigd om samen een spel te spelen. Chiro Bloemkine kan hier natuurlijk niet op ontbreken, dus daarom gaat onze activiteit voor 1 keer door op zondag!

Deze activiteit vindt plaats in de lokalen van Chiro SPODD te Brugge (Blankenbergse Steenweg 144, 8000 Brugge Sint-Pieters) van 13u30 tot 17u. Om op deze locatie te raken, zijn wij nog op zoek naar ouders die het zien zitten om enkele tippers mee te nemen in de auto. Indien jij dit ziet zitten, gelieve een berichtje te sturen naar Lisa (0479.17.16.89) met het aantal beschikbare plaatsen in de auto en of je kunt door -of terugvoeren. We spreken af om 13u10 aan de wullok in Blankenberge en zouden rond 17u15 terug zijn. De leiding van het gewest vraagt tevens ook om 1 euro mee te brengen voor het 4-uur.

Wat neem je mee? Warme kledij, 1 euro,

Op zaterdag 22 februari gaan wij schaatsen in het boudewijn park in Brugge! We vertrekken met de bus van op het station te Blankenberge om 13u. We zullen terug aan het station zijn om 17u50. De prijs voor de bus en het schaatsen bedraagt in totaal 7,10 euro (gelieve dit gepast mee te nemen!). Indien je een abonnement hebt bij de lijn, gelieve een berichtje te sturen naar de leiding.

Wat neem je mee? Een flesje water of drinkfles, handschoenen (!!), muts, sjaal, warme kledij, paspoort en een grote glimlach, 7.10 euro, (abonnement de lijn)

Gelieve voor beide activiteiten te laten weten of je aanwezig zult zijn tegen ten laatste zondag 9 februari.

Wij hebben er alvast enorm veel zin in.

Tot dan! X De tipperleiding