Bivak Egypte 2023

Ya Ya Chirowietjes !

Het is weer bijna zover, binnen een tweetal maanden gaan we ons fantastisch chirojaar afsluiten met een megacool bivak.
We trekken dit jaar naar het mooie Kasterlee. Daar hebben we het terrein omgetoverd in een levendige versie van het oude Egypte, compleet met piramides, farao’s, Egyptische goden en zoveel meer.
De leidsters hebben een reeks activiteiten gepland die je helemaal doet inleven in de Egyptische wereld. De Chirowietjes maken kennis met het schriftsysteem van de hiërogliefen, leren hoe je een mummie moet maken en bouwen zelfs hun eigen piramide. Ze gaan ook opzoek naar verborgen schatten op het terrein. We zorgen voor gezellige bijeenkomsten waar we kunnen proeven van traditionele Egyptische taferelen. De Chiro heeft ook een aantal verassingen in petto, zoals een speciale avond vol dans en muziek. Maar wat nog meer... ?! Dit kom je allemaal te weten als je met ons meereist naar deze wonderlijke Egyptische wereld.

We dompelen je onder in het thema “Egypte” en zorgen voor unieke en interessante ervaringen die je niet snel zult vergeten. Zodat je met een schat vol aan nieuwe ervaringen en mooie herinneringen huiswaarts kan vertrekken.

Hopelijk tot dan!

Alle praktische info kun je vinden in ons kampboekje via https://drive.google.com/file/d/1Z304rhTNh0yHYgN4N1yTNvQydXM3I-zP/view?u...