Christus Koning 2021

Beste chirowietjes, ouders en sympathisanten,

Christus Koning staat weer voor de deur en deze fantastische dag belooft weer vonken te geven! Zaterdag 13 november 2021 zijn jullie welkom vanaf 8u30 tot 10u30 om te komen smullen van ons heerlijk ontbijt in zaal Forum (Kerkstraat 66). Iedereen is welkom; mama, papa, broers, zusjes, tantes, opa’s …! Ieder jaar is er ook een bezinningsmomentje begeleid door de leiding. Dit zal doorgaan om 11u. Ouders en sympathisanten zijn bij de bezinning ook meer dan welkom!

Vanaf dan gaat het feest enkel nog verder voor onze leden. Die kunnen eerst nog genieten van een heerlijk, warme maaltijd van onze kokjes, nadien kunnen ze zich dan helemaal uitleven tijdens een mega leuk spel. Bovendien krijgen ze er nog een prachtig T-shirt en een lekker vieruurtje bovenop. Jammer genoeg zit deze spetterende dag er alweer op om 17u00 en zullen jullie allen weer veilig huiswaarts moeten keren… Om 17u kunnen jullie de Chiromeisjes dan weer ophalen in zaal Forum.

Wij zouden willen vragen om ten laatste op zondag 7 november in te schrijven.

P.S.: de kindjes die geen volledige dag aanwezig kunnen zijn, zijn ook zeker welkom van 14.00- 17.00 in zaal Forum voor de activiteit.

Op het meest recente overlegcomité werd beslist om het covid safe ticket (CST) in te voeren voor evenementen binnen met meer dan 200 personen. Aangezien ook Christus Koning hieronder valt, werken wij dus ook met het covid safe ticket.
 
Daarom hou je best rekening met volgende regels:
1. Tot je aangemeld bent (met CST) aan de inschrijfbalie is het dragen van een mondmasker verplicht.
2. In de zaal hoef je je mondmasker niet meer te dragen, maar dit mag natuurlijk altijd.
3. Omdat wij een evenement organiseren, moet iedereen ouder dan 12 jaar en 2 maand een covid safe ticket voorleggen (CST).
 
Covid safe ticket (CST):
Je krijgt een covid safe ticket:
- Indien je volledig gevaccineerd bent.
- Indien je een herstelcertificaat hebt.
- Indien je een geldige PCR-test hebt die minder dan 72uur oud is.
- Indien je een antigeentest hebt die minder dan 24uur oud is en is afgenomen door medisch geschoold personeel.
 
Hoe krijg ik dit ticket?
- Download de covid safe app op je smartphone en meld je aan via itsme of met de testcode die je hebt gekregen na het afnemen van een PCR-test.
- Download of print het document offline via www.mijngezondheid.be
- Voor een vaccinatie certificaat, bel naar 078 78 78 50, vul je rijksregisternummer in en krijg je document opgestuurd via de post.
 
!!! Heb je symptomen van covid, een hoog-risicocontact gehad of ben je besmet? Raadpleeg dan aub je huisarts, doe een test en breng andere mensen niet in gevaar
Hopelijk mogen we jullie allemaal verwelkomen op 13 november!

Veel liefs,

De leiding

Hopelijk tot dan!