Christus koning 23/11/2019

Beste chirowietjes, ouders en sympathisanten,

Na een jaartje wachten is het ook dit jaar weer bijna zover: Christus Koning staat weer voor de deur. Het belooft weer een grenzeloze dag te worden!

Zaterdag 23 november 2019 zijn jullie vanaf 8u30-10u30 welkom om te komen smullen van ons heerlijk ontbijt in zaal Forum (Kerkstraat 66). Iedereen is welkom; mama, papa, broers, zusjes, tantes, opa’s …! 

Ieder jaar is er ook een bezinningsmomentje begeleid door de leiding. Dit zal doorgaan om 11u. Dit jaar zal het een viering in thema ‘Grenzeloos Chiro’ zijn. Ouders en sympathisanten zijn bij de bezinning ook meer dan welkom!

Vanaf dan gaat het feest enkel nog verder voor onze leden. Die kunnen eerst nog genieten van een heerlijk, warme maaltijd waarna ze zich dan helemaal kunnen uitleven tijdens een mega leuk spel. Bovendien krijgen ze er nog een prachtig T-shirt en een lekker vieruurtje bovenop.

Jammer genoeg zit deze spetterende dag er alweer op om 17u00 en zullen jullie allen weer veilig richting huis moeten keren… Jullie kunnen de Chiromeisjes dan weer ophalen in zaal Forum.

Veel liefs, De leiding 

Wij zouden willen vragen om ten laatste op zondag 17 november in te schrijven.

P.S.: de kindjes die geen volledige dag aanwezig kunnen zijn, zijn ook zeker welkom van 14.00- 17.00 in zaal Forum voor de activiteit.

P.S.S.: gelieve geen fietsen voor het forum te plaatsen!!!

De invulstrook en de brief kun je in bijgevoegde foto's vinden.