Laatste belangrijke informatie kamp 2021

Laatste belangrijke informatie mbt kamp
 
1. Pretesting Covid: vanuit de overheid en chiro nationaal wordt het niet verplicht om (zelf)tests uit te voeren voor aanvang van jeugdkampen. Onze overkoepelende organisatie chiro nationaal raadt zelfs aan om niet aan pretesting te doen & zegt hierbij ook dat dit geen deelnamevoorwaarde mag zijn voor een jeugdkamp. Meer info hieromtrent kun je vinden op https://chiro.be/info.../corona/pretesting-voor-het-kamp.... Wij volgen hen hierin en gaan dus geen pcr test / zelftest verplichten voor kamp. Wij raden het desalniettemin ook niet af om een test uit voorzorg te laten doen voor kamp.
2. Quarantaine: mogen wij vragen om na een reis in het buitenland de vooropgestelde quarantaine te volgen. Alle informatie betreffende quarantaine duur en regels kan gevonden worden op https://www.info-coronavirus.be/nl/reizen/. Gelieve de leiding te verwittigen indien uw dochter(s) toch niet mee kunnen door de quarantaine of later zullen komen naar de kampplaats.
3. Symptomen: om een veilig kamp te garanderen, vragen wij om NIET mee te gaan op kamp bij symptomen van covid. Gelieve ook dan de leiding te verwittigen om verder te overleggen.
4. Mondmasker: alle onze chirowietjes worden gevraagd een mondmasker te dragen op het openbaar vervoer (zowel -12 als +12).
5. Bagage: Vrijdag 30 juli moeten jullie de bagage brengen naar de lokalen. Voor de ribbels/speelclub en kwiks is dit van 18-19u. Voor de tippers/tip10s/aspi's is dit van 19-20u. Gelieve de medische fiche zeker niet te vergeten (https://drive.google.com/.../1MT2fNcfs5D8Q4q411Ka.../view...). Daarnaast vragen we ook om de choco/confituur/hagelslag/speculoospasta ook al apart af te geven aan de leiding.
6. Fietsen: de fietsen van de tippers moeten woensdag 28/7 naar de lokalen gebracht worden tusden 19-20u. De fietsen van tip10s en aspi's op donderdag 29/7 tussen 19u-19u30 ofwel vrijdag 30/7 tussen 10-12u.
 
Wij hebben er alvast heel veel zin in en hopen op een veilig kamp samen met jullie medewerking
X Chiro Bloemkine