Startdag 2020 + online registratiesysteem PLAYDAY

STARTDAG

Op 19 september 2020 geven we de aftrap voor een nieuw Chirojaar. Vanaf dan kunnen jullie je allemaal komen inschrijven voor een spetterend chirojaar. Kan je die dag niet komen naar de Chiro? Dan kan je je later ook nog inschrijven. Spreek gerust één van de leidsters aan, die zullen je met veel plezier verder helpen!

Op onze startdag wordt heel wat animatie voorzien en zullen we de leiding per groep bekend maken!

Planning:

13u15: ontvangst leden ingeschreven in het chirojaar 2019-2020.

13u45: ontvangst NIEUWE leden voor het chirojaar 2020-2021.

14u15: bekendmaking leiding.

14u30-17u: activiteit met een speciaal onvoorSPELbaar 4uurtje.

17u-17u30: vrijblijvend afsluitmoment

Inschrijven kan dit jaar enkel door middel van overschrijving (de gegevens voor overschrijving kun je in het frigoboekje vinden of kun je bekomen via de facebookpagina). We vragen om de medische fiche thuis in te vullen en de volgende activiteit mee te brengen. GEEN medische fiche = NIET ingeschreven.

De ouders mogen het veld NIET betreden en worden verzocht om in een wachtrij voor de poort te wachten met mondmasker en op 1.5m afstand.

NIEUW IN DE CHIRO?

Wil jij eens een activiteit komen meespelen met deze toffe en gekke bende, zonder dat je daarna verplicht bent om in te schrijven? Kom gerust eens langs! Nieuwe probeerleden mogen 3 activiteiten gratis deelnemen. Zorg ervoor dat wij bij de eerste activiteit volgende gegevens van uw dochter kunnen noteren: geboortedatum, GSM nummer en naam van ouder(s) en belangrijke informatie over het kind (medische aandoening, allergie, ...). Na de 3 gratis probeeractiviteiten vragen wij dan om al dan niet in te schrijven.

COVID-19

Dit jaar is anders dan andere jaren, ook wij ervaren wat extra organisatorisch werk omwille van de covid-19-maatregelen. Tot op heden (september 2020) mogen activiteiten georganiseerd worden per bubbel van 50 personen, dit impliceert dat wij per groep slechts 50 kinderen en leiding in totaal mogen toelaten.

Vanaf dit jaar werken wij met een VERPLICHT online inschrijfsysteem, het is een gebruiksvriendelijk en gratis systeem die je ook kan installeren op je gsm als een app, namelijk: PLAYDAY (zie uitleg in het onderdeel hieronder).

Omdat niet al onze ingeschreven leden elke week komen, willen wij niet met een inschrijvingsstop werken. In de plaats daarvan monitoren wij wekelijks hoeveel deelnemers per groep aanwezig zullen zijn op de activiteit via het eerder genoemde online inschrijfsysteem. Wanneer wij de kaap van 50 kinderen in een groep overschrijden via het online registratiesysteem, zijn wij dus genoodzaakt om extra leden te weigeren en vragen wij ook om uw dochter (s) niet meer op aanwezig te zetten. Wanneer er op de activiteit meer dan 50 kinderen per groep aanwezig zijn, zullen wij de leden die vooraf niet geregistreerd zijn, naar huis sturen.

De nieuwste informatie omtrent corona-maatregelen kun je via deze site vinden: https://chiro.be/corona

PRIJS

Het inschrijvingsgeld bedraagt €30 dit omvat de inschrijving, 4-uurtje, .. Voor zusterleden bedraagt dit slechts €25 (voor de 2de en/of 3de zus apart)

LET OP:  Als we op uitstap gaan, kan er wel een extra vergoeding gevraagd worden. Deze activiteiten worden ook op voorhand aangekondigd en zijn vrijblijvend. 

PLAYDAY (online inschrijfsysteem) VERPLICHT

Online registreren kan via de app van playday of via een link. Er zijn dus 2 opties die hieronder onder elkaar worden opgesomd. Het is dus de bedoeling dat u 1 van beide opties kiest en uitvoert zoals hieronder vermeld. Heb je meerdere dochters in de chiro, dan kun je onderaan bij optie 2 vinden hoe je een 2de kind kunt toevoegen.

OPTIE A: Inloggen via de app.

Stap 1: Download de app vanuit de playstore

Stap 2: Druk op 'Registreer als gebruiker'. 

Stap 3: Vul uw naam, e-mailadres, wachtwoord en telefoonnummer van de ouder in. Duid aan dat u de gebruiksvoorwaarden accepteert en bevestig dat u geen robot bent.

Stap 4: Als ouder van een kind in de ribbels/speelclub/kwiks/tippers, kies je voor de optie 'ik ben een ouder en wil mijn kind(eren) toevoegen'. Als lid van de oudere groepen (enkel bij tiptiens/aspi's) kies je voor de optie 'ik ben zelf actief in een sportclub, vereniging of school'.

Stap 4 optie 'ik ben ouder en wil mijn kinderen toevoegen': Vul de gegevens in (Naam, achternaam, geslacht, geboortedatum, postcode) en geef nadien toestemming. Nadien krijgt u de mogelijk om eventueel een school toe te voegen (je kunt ook aanduiden dat uw kind niet op school zit). Op het einde zoekt u naar Chiro Bloemkien bij vereniging en duidt u deze optie aan.

     

Stap 5 optie 'ik ben zelf actief in een sportclub, vereniging, ..': vul uw postcode in en zoek onder de rubriek 'actief in de volgende verenigingen' naar Chiro Bloemkine. Nadien verklaar je dat je toestemming hebt van je ouders om de app te gebruiken.

Stap 5: Duidt aan in welke groep uw dochter zit. 

              Ribbels: 1ste-2de leerjaar

              Speelclub: 3de-4de leerjaar

              Kwiks: 5de-6de leerjaar

              Tippers: 1ste-2de middelbaar

              Tiptiens: 3de-4de middelbaar

              Aspi's: 5de middelbaar

Stap 6: van zodra wij uw dochter in de juiste groep ingedeeld hebben (na goedkeuring door leiding), zult u enkele geplande activiteiten zien staan in de kalender. Als u nadien op de oranje activiteit klikt, kun je jezelf op aan -of afwezig zetten door links onderaan op het mannetje te klikken. Gelieve dit waarheidsgetrouw in te vullen en aan te passen wanneer u toch niet zou kunnen komen. U zult meldingen over activiteiten krijgen vanuit de app zelf of via mail/sms.

   

Er wordt gevraagd om in aanloop van een activiteit op zaterdag ELKE KEER aan te duiden of uw dochter komt of niet.

OPTIE B: inloggen via de link

https://www.playday.be/registreer/c11704

Stap 1: Klik op de link

Stap 2: Vul alle gevraagde gegevens in om je te registreren.

Stap 3: Kies voor de optie 'ik wil mijn kind inschrijven bij Chiro Bloemkine'.

Stap 4: Vul de administratieve gegevens van uw kind in (naam, achternaam, geslacht, geboortedatum, postcode). Geef toestemming om uw gegevens te gebruiken. Duidt nadien de school van uw dochter aan (niet verplicht)

 

Stap 5: Vul 'Chiro Bloemkine' in als vereniging van uw dochter.

Stap 6: Duidt aan in welke groep uw dochter zit. 

              Ribbels: 1ste-2de leerjaar

              Speelclub: 3de-4de leerjaar

              Kwiks: 5de-6de leerjaar

              Tippers: 1ste-2de middelbaar

              Tiptiens: 3de-4de middelbaar

              Aspi's: 5de middelbaar

Stap 7: van zodra wij uw dochter in de juiste groep ingedeeld hebben (na goedkeuring door leiding), zult u enkele geplande activiteiten zien staan in de kalender. Als u nadien op de oranje activiteit klikt, kun je jezelf op aan -of afwezig zetten door links onderaan op het mannetje te klikken. Gelieve dit waarheidsgetrouw in te vullen en aan te passen wanneer u toch niet zou kunnen komen. U zult meldingen over activiteiten krijgen vanuit de app zelf of via mail/sms.

  

Er wordt gevraagd om in aanloop van een activiteit op zaterdag ELKE KEER aan te duiden of uw dochter komt of niet.

Nadat je een eerste kind hebt toegevoegd, kun je via een melding bovenaan uw scherm een 2de kind toevoegen. Dit kan door op de 3 verticale bolletjes te klikken.

U krijg de optie om een extra kinderprofiel toe te voegen. Daarna moet u opnieuw enkele gegevens invullen en heeft uw 2de kind ook een profiel.

U dient elk kind apart in te schrijven in haar eigen groep. Wisselen tussen de profielen kan door bovenaan rechts op de pagina het 1ste sjabloon aan te duiden en het gewenste profiel aan te klikken. Via de app (zie 2e foto) kunt u bovenaan wisselen tussen uw profielen.

  

Voeg gerust een foto of extra informatie toe via de app, dit is echter niet verplicht.

Bij vragen of problemen met deze app, kun je ons contacteren via de facebookpagina.