Startdag 2021 + informatie nieuwe leden

Lieve chirowietjes, ouders, sympathisanten, oudleiding, ...
 
Ook dit jaar zijn we weer van de partij en verwelkomen we iedereen heel graag voor de start van het nieuwe werkjaar van Chiro Bloemkine. We geven de aftrap van dit chirojaar op zaterdag 18 september. De nieuwe leden of probeerleden worden verwacht om 13u30 om wat uitleg te geven, het terrein te verkennen, ... De leden die vorig jaar al ingeschreven waren, zijn welkom om 14u zoals gewoonlijk.
We starten om 14u met de leidingsverdeling, daarna nemen we afscheid van de ouders en volgt een mega-geweldige activiteit samen met jullie leiding. Uiteraard volgt dan ook een lekker 4-uurtje voor alle chiromeisjes
Vanaf 17u is iedereen opnieuw welkom voor onze bar-avond met verschillende bloemkine-foodtruck-standjes waar je allerlei lekkers zult kunnen verkrijgen voor democratische prijzen.
 
 
Informatie voor de nieuwe (probeer)leden: elk meisje vanaf 6 jaar mag 3x gratis proberen in de chiro, daarna vragen we om een keuze te maken om al dan niet in te schrijven. Iedereen is welkom, we hebben geen wachtlijst om in te schrijven. De nieuwe meisjes worden zaterdag 18 september om 13u30 verwacht in het Zeebos te Blankenberge (onze lokalen liggen tussen die van de KSA en de scouts). Er mag niet opgereden worden met de auto tot aan de lokalen, er kan wel tot aan het lokaal gereden worden met de fiets of te voet. Indien u op een latere activiteit een eerste maal wil komen proberen, raden we aan om via onze website eerst de activiteitenlijst na te gaan om de activiteit-uren en locatie na te kijken.
 
 
Hopelijk ben jij er ook bij?!
Tot dan!
Enthousiaste groeten van chiro bloemkine x
 
 
Link naar het evenement op facebook: https://fb.me/e/7LqqBDzTX