Wafelverkoop

Liefste ouders, chirowietjes, oudleiding, sympathisanten, ... .

Dit jaar organiseren wij een verkoop om onze chiro en in hoofdzaak ons kamp te financiëren (spelmateriaal, nieuwe tenten, logistiek materiaal, …). Mede dankzij deze koekenverkoop kunnen we de prijs van ons kamp laag houden. We hopen dus opnieuw op jullie hulp voor een massale verkoop!

Er kan besteld worden t.e.m. zaterdag 29 april 2023. Op zaterdag 29/04/2023 moet jouw totale bestelling (onderaan deze pagina) ingediend worden bij de leiding met het geld in een enveloppe of gestort op de rekening (Chiro Bloemkine BE85 7755 4077 3506 met mededeling “wafelverkoop + naam chirowietje”). De tweede pagina is een overzicht voor jezelf om bij te houden wie wat heeft besteld. De bestelling kan afgehaald worden op zaterdag 6 mei 2023 of zaterdag 13 mei 2023 in de chirolokalen na de activiteit.

Ook dit jaar is er weer een mooie prijs voor de 2 chirowietjes die het meeste aantal dozen wafeltjes kan verkopen. Het chirowietje die de meeste dozen verkocht krijgt, krijgt 30 euro korting op het chirokamp. De 2de wint een gepersonaliseerd uniek chiro bloemkine item!

Alvast bedankt voor jullie steun en veel succes met de verkoop!

Veel liefs van de leiding!