Locatie

Locatie

Het adres van onze lokalen is Zeebruggelaan 162, 8370 Blankenberge. De lokalen zijn gemakkelijker bereikbaar langs de Kustlaan.

Hieronder vind je een gedetailleerde beschrijving.

LET OP: Het is verboden te rijden tot bij de lokalen. Je kunt parkeren langs de kustlaan of op de parking van de Duinse Polders.

MET HET OPENBAAR VERVOER

Er komt om het uur een trein aan in Blankenberge. Wanneer je met de trein toekomt, verlaat je het station langs de hoofdingang. Van daaruit zie je onmiddellijk de tramhalte.

Daar neem je de tram richting Knokke (ongeveer om de tien minuten komt er een tram) en je stapt af aan de halte ‘Duinse Polders’. Van daaruit steek je de drukke baan over richting vakantiecentrum Duinse Polders. Je wandelt op het domein van de Duinse Polders, je gaat onmiddellijk linksaf, op de parking. Daarna ga je helemaal naar het einde van de parking.

Dan kom je op een wandelpad waar een bord staat ‘Provinciaal natuurgebied’. Dit pad volg je en je ziet onmiddellijk al de lokalen.

Het is het middelste lokaal, ingang via de poort (afdak). Daar zal iemand je staan opwachten op het veld.

Uurregelingen voor de trein vind je op de website van de NMBS. Voor een gecombineerde trein-tram routeplanner (vanuit en naar elk station of bushalte in Vlaanderen) kan je terecht op de website van De Lijn.

MET DE AUTO

Vanuit Blankenberge:

Je rijdt met de auto vanuit Blankenberge richting Zeebrugge. Na de verkeerslichten aan de Duinse Polders kom je op een plaats waar de twee rijstroken in één overgaan en waar

je de baan kan oversteken om terug richting Blankenberge te rijden. Tegenover deze plaats, kan je rechts afslaan en rijd je het domein op. Opgepast voor fietsers en wandelaars!

Let op : parkeren aan de lokalen is verboden, enkel laden en lossen is toegelaten. Parkeren kan je doen aan de Kustlaan of op de parking van de Duinse Polders.

MET DE FIETS

Vanuit Blankenberge:

Met de fiets kan je de lokalen bereiken via de Kustlaan en de Zeebruggelaan.